Kérdése van? Hívjon minket! +36205345531

Blog

4 tipp az egészséges, gyönyörű bőrért

2022.07.26 16:19
4 tipp az egészséges, gyönyörű bőrért

 

Tavasszal újjáéled a természet! Ezt tudjuk már régóta mindannyian! De vajon tudjátok, hogy a hideg, téli napok után bőrünk is megújulásra vágyik?

A tavasz a maga szépsége mellett, ugyanakkor fokozottan megterheli a bőrünket. Hiszen a szeles, hűvös időt, váltja a meleg, szikrázó napsütés, majd a borongós esős nap.

A bőr kiszáradhat, ezért még nagyobb szüksége van a megfelelő hidratálásra. A jelenlegi járványügyi helyzetben pedig, az alkohol tartalmú kézfertőtlenítő használata is szárítja a kezünket, rosszabb esetekben kisebesedett, ekcémaszerű tüneteket is okozhat.

Az Evida Cosmetics termékcsalád minden egyes terméke, hidratáló hatású, tele csodálatos hatóanyagokkal, melyek segítenek, a bőr egészségének megtartásában.

Íme, pár tipp, hogyan tarthatod meg bőröd egészségét, Evida módra!

A derűs reggelekért!

Alvás során a test az anyagcsere folyamatokra összpontosít, eltávolítja a méreganyagokat, melyek izzadság formájában távoznak a szervezetünkből, így teret adva a káros anyagok bőrön történő megtapadására.

Ezért reggel zuhanyozz le, így nem csak felfrissíted a tested, de ezeket az anyagokat el is távolítod. Akár a főzött arabica kávéval készült kávés szappanunkkal, mely bőrradírozó kávé őrleményt tartalmaz, így felpezsdíti és frissíti a bőrt.

Natúr szappanjaink kíméletesen, de hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket. Elszappanosítástalan növényi vajat, olajat tartalmaznak, így egyik szappanunk sem szárító hatású.

Az üde arcbőrért!

Arctisztításra, a fekete szappanunkat ajánljuk, mert aktív szén tartalma, magába szívja a felesleges szennyeződéseket, kitisztítja a pórusokat.

Ha zsíros, pattanásos bőröd van, pakolásként is használhatod. A szappant víz alatt habosítsd fel és alaposan, a szem környékét kihagyva, kend be a szappanhabbal az arcodat. Kicsit hagyd megszáradni, majd alaposan öblítsd le. Cink oxid tartalma fertőtlenítő hatású és az elszappanosítástalan shea vaj, megakadályozza, hogy arcbőröd túlszáradjon. Reggel és este is használd.

A kórokozók elleni védelemért!

Napközben többször moss kezet, ha szükséges, használj kézfertőtlenítőt. Hidratáló lanolinos kézkrémünk, 100ml-es kiszerelésben kapható, könnyedén elfér a táskádban, így a nap folyamán is hidratálhatod a kezeidet, így megakadályozod a kézbőrének kiszáradását és kellemes jázmin illata, a lelkedet is ápolja.

A pihentető alvásért!

Egy nehéz nap után haza érve, merülj el egy lazító kádfürdőben, egyik aromaterápiás fürdőbombánk társaságában és tedd le a nap fáradalmait. Nem csak több féle, 100%-os illóolajjal készülnek, de kókuszolaj tartalmukkal, a bőrödet is hidratálják.

Ahhoz, hogy bőrünk friss és egészséges maradjon, a bőrápoláson túl, ügyelni kell a megfelelő folyadék bevitelre a nap folyamán és a vitaminban gazdag étkezésekre is.

Ez a pár tipp segíthet abban, hogy jól érezd magad a bőrödben!