Kérdése van? Hívjon minket! +36309084364

Rólunk

EVIDA – LUXURY FOR THE SKIN

 

THE NATURAL GLAMUR

 

EVIDA – szabad, független természetű, sokoldalú, művészi, kreatív és szabad.

A név, amely a márkánk gyökerét adja és termékpalettánk sokrétűségében tükröződik vissza.

Bőrünk az elsődleges védelmi rendszerünk, amelyet mi is kiemelt odafigyeléssel kezelünk. A környezeti hatások, a kor, az egészségi állapot, még a lelkünk összhangjának kibillenése is megjelenik rajta. Sohasem hazudik, ezért jelzései értékesek és minőségi gondoskodást igényelnek.

Az EVIDA termékportfóliójába olyan összetevőket válogattunk, amelyek a lehető legszélesebb körben fejtik ki jótékony hatásukat a test teljes felületén. A gyengéd, de alapos tisztítóhatás mellett, az ápolás és táplálás, bőrtípus és -terület specifikusan valósulhat meg az EVIDA kozmetikumok használata során.

Az EVIDA a természetes ragyogás védjegye. SLS, SLES, pálmaolaj, mesterséges illat- és színezőanyag, a hivatalos előírásoknak megfelelő vizsgálatokon esett át, a jogszabályokban előírt európai uniós engedélyekkel rendelkezik.

Az EVIDA maga a természet adta öröm, amely frissítő vagy épp nyugtató, exotikus vagy naturális. A természetes illóolajok illata  valamint a modern bőrfiatalító összetevők művészi harmóniája mind a gondos és minőségi bőrápolást szolgálja.  A termékek egyediségét tovább hangsúlyozza kreatív megjelenésük és vizuális világuk.