Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További jó böngészést weboldalunkon! 

Rólunk

Evida Cosmetics 

Luxury for the skin

Varga Krisztina – „A szépség belülről fakad, de fokozható.” 

Varga Krisztina vagyok, ápolónő és egy fiatalember édesanyja. Napi szinten foglalkozok emberekkel, így látom, hogy milyen sokan küzdenek különböző bőrproblémákkal. Első találkozásom a natúr kozmetikumokkal szerelem volt első látásra és ma már el sem tudom képzelni az életemet nélkülük. Ebből fakadóan a természetes bőrápolásban hiszek és szeretném ha minél több ember számára irányt mutathatnék ezen az úton.

Az Evida Cosmetics nem csak egy név. Magába foglalja mindazt amit szeretünk és amiben hiszünk. Termékeinkben ott rejlik a természet, kézzel készült mivoltából pedig a szeretet, gondoskodás és a törődés. Mindez egy névben: EVIDA COSMETICS

Cégünk egyéni vállalkozás keretein belül 2018. májusában alakult meg, melyben fontos szerepet játszott a sok éves gyakorlat és tapasztalat. Fő tevékenységi körünk a natúrkozmetikumok és szappanok készítése. 2018. decemberében egy karácsonyi vásáron mutatkoztunk be először. Ezután a nagy érdeklődésre és pozitív visszajelzésekre való tekintettel 2019. februárjában betéti társaságot alapítottunk.

A kiváló minőségű termékekhez kiváló minőségű alapanyagokra van szükség, így a lehető legjobb összetevőkkel dolgozunk, hogy a vásárlóink számára a legjobbat nyújthassuk. Termékeinket igényes csomagolás, ezen belül szappanjainkat egyedi forma teszi különlegessé.

Hiszünk a természet erejében, jótékony hatásaiban, hogy az embereknek érdemes erre az irányra koncentrálniuk. Hiszen bőrünk amellett, hogy a vizuális megjelenésünk főszereplője, a szervezetünk első védelmi vonala is egyben, így gondoskodást, ápolást és törődést igényel. Éppen ezért szeretnénk elérhetővé tenni számotokra termékeinket, mely a természetes bőrápolás elősegítésének első lépése. A továbbiak csak rajtatok állnak.

Az Evida Cosmetics termékcsalád hivatalos előírásoknak megfelelő vizsgálatokon esett át, a jogszabályokban előírt európai uniós engedélyekkel rendelkezik. Folyamatos a minőségellenőrzés, vegyész és gyógyszerész konzultáció.

Összegezve elmondható, hogy partnereink, vásárlóink számára bizonyíthatóan kiváló minőségű ár-érték arányban kedvező, folyamatos minőségellenőrzési kontrollon átmenő termékeket értékesítünk.