Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További jó böngészést weboldalunkon! 

Fizetés és szállítás

  1. Fizetési feltételek:

Az Eladó által üzemeltetett webáruházban fizetni előre utalással és utánvéttel lehet.

Előre utalással történő fizetés: a Vásárló ez esetben az Eladó bankszámlájára utalja a megvásárolni kívánt termék ellenértékét. Az összeg Eladó bankszámlájára történő megérkezését követően Eladó intézkedik a termék feladásáról.

Fizetés utánvétellel: A termék ellenértékének kiegyenlítése történhet utánvétellel, így ez esetben a Vásárló készpénzben köteles a futárnak kifizetni a megrendelésének végösszegét.

Bankkártyás fizetési mód: Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Az Eladó jogszabályi kötelezettségének eleget téve felhívja a Vásárló figyelmét, hogy a szerződési nyilatkozat megtétele (termék megrendelése) az Eladó javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után.

  1. Szállítási feltételek:

Az Eladó által üzemeltetett webáruházban megrendelt termékeket a Csomagpont Logisztika Kft.  juttatja el a Vásárlóhoz Magyarország területén belül.

Csomagpont Logisztika Kft. (GLS) házhoz szállítás, csomagpontra történő szállítás :

- előre utalás       1.299 Ft,
- utánvét              1.799 Ft
- 15.000ft feletti rendelés esetén, a szállítás ingyenes.

Házhoz szállítás esetén az utánvét kiegyenlítése készpénzben lehetséges. A Vásárló által megadott címre a futár kiszállítja a csomagot. Az Eladó ezúton is kéri Vásárlóit, hogy kizárólag olyan esetben válasszák ezt a szállítási módot, amennyiben a megadott szállítási címen munkaidőben, 8-17 óra között van, aki átvegye a küldeményt. Miután a futár a terméket a Vásárlónak átadja, a Vásárlónak kötelessége meggyőződni a termék sértetlenségéről, mert utólagosan nem érvényesíthetők törésre, lyukadásra, hiányosságra, karcolásra illetve egyéb fizikai sérülésre vonatkozó jótállási követelések. Amennyiben a termék sérülten érkezik, azt a futárszolgálat munkatársa jegyzőkönyvben rögzíti, az Eladó csak ebben a formában fogadja el a reklamációt.

A szállítási költség minden esetben a Vásárlót terheli, az ő kötelezettsége megfizetni a szállítás díját.

  1. Teljesítési idő:

A teljesítés időpontja a megrendelt termék Vásárló általi átvétele.

Eladó minden esetben tájékoztatja Vásárlóit a teljesítés várható időpontjáról. Nagy kereslet esetén előfordulhat, hogy a megrendelt termék kézbesítése hosszabb időt vesz igénybe.