Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További jó böngészést weboldalunkon! 

Elkészült a weboldalunk!

Elkészült a weboldalunk!

Sziasztok! 

A legörömtelibb esemény hosszú hónapok után, hogy végre elkészült a weboldalunk. Sokat dolgoztunk rajta és már alig vártuk, hogy bemutathassuk nektek.

4 éve még csak hobby volt a kézműves szappan és kozmetikum készítése, nem is mertünk álmodni róla, hogy idáig eljuthatunk. Íme itt vagyunk veletek és az Evida termékcsaláddal.

Adriennel amikor megismerkedtem még csak két álmodozó voltunk tele tervekkel, ötletekkel. Mára mindez valósággá vált.

Termékeink megalkotásakor a számunkra legkedvesebb és legszeretettebb receptjeinket használtuk fel. A legfőbb szempont az volt, hogy természetes, minőségi és mindenki számára elérhető termékeket alkossunk.

Azért, hogy a termékeink ne csak belül de kívül is igényesek legyenek, nagy segítséget kaptunk Burda Anna grafikustól, aki elkészítette a márkánk és a termékcsaládunk arculatát. Ezúton köszönjük neki, nagy öröm volt együtt dolgozni vele, hiszen az első pillanatban egymásra tudtunk hangolódni.

Számomra fontos a személyes kontakt, így már lassan egy éve járom az országot különböző rendezvényeken, eseményeken vettem részt, hogy személyesen mutathassam be nektek a termékeinket.

Nagyon sok örömteli pillanatot okoztatok és a pozitív visszajelzések csak megerősítettek, hogy jó úton haladunk.

Lesznek akik már jó ismerősként és akik még csak érdeklődőként keresnek meg minket de megígérhetjük, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy ugyanazt a boldog örömöt érezzétek a termékeink használata közben mint amit mi érzünk a készítésük alatt!

Varga Krisztina