Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További jó böngészést weboldalunkon! 

Arcápolási rutinom

Arcápolási rutinom

Kedves Olvasók!

Szabó Adrienn vagyok 22 éves egyetemista, aki imád mindent, ami szépségápolás. Krisztán keresztül ismertem meg az Evida Cosmetics termékcsaládot ami hamar belopta magát a szívembe.

Ebben a posztban az arcápolási rutinomat szeretném megosztani Veletek. Az én kombinált arcbőröm kevésbé kedveli a zsíros textúrával rendelkező termékeket, inkább a víz alapú, erősen hidratáló krémeket, lemosókat részesítem előnyben.

A megfelelő sorrend számomra: Este lefekvés előtt az EVIDA fekete szappannal lemosom az arcom, a szappanhabot kicsit a bőrömön hagyom, majd alaposan leöblítem. Ezáltal nem csak a sminket távolítom el, de a pórusaimat is felszabadítom. A fekete szén magába szívja a felesleges zsíradékot a bőrömből, a cink-oxid fertőtlenítő hatása mellett.

Mindezek után az EVIDA Fresh beauty arckrémmel bekenem az arcom. Zöld tea kivonat és koffein tartalma segít megőrizni bőröm frissességét, hidratáltságát. Reggel már csak az Evida Orange dream arcgél szérumot használom, mely könnyed, lágy textúrájával, kellemes narancs illatával, igazán üdítően hat a bőrömnek egész nap. Végül felteszem a szokásos napi sminkemet.

Sokak számára mindez időigényes vagy felesleges lehet, de higgyétek el, hogy maximum 10 percbe telik és meg fogja hálálni az arcbőrötök. Volt egy idő mikor 20-30 percet is képes voltam a reggeli sminkem elkészítésével tölteni de mára, az arcápolással együtt telik 20 percbe, hiszen a szépen ápolt bőrre annyi sminket sem kell felkennünk.

Remélem, hogy tudtam segíteni nektek, az @evidacosmetics instán még találkozhattok velem.

Legyen szép napotok!

Szabó Adrienn